EKLUNDS Equipment

Vår webbutik är alltid öppen för dig med ett brett sortiment och trygga leveranser. EKLUNDS Equipment har sin verksamhet i Kvidinge, Skåne. EKLUNDS Equipment är ett biföretag till EKLUNDS Montage AB (hemsida www.eklundsmontage.com).
Vår ambition är att erbjuda våra kunder noga utvalda produkter av hög kvalitet. Sortimentet ska utökas ständigt med nyheter. Kundernas förtroende är vår utgångspunkt.
Kvalitetsarbetet ska präglas av öppenhet och trovärdighet mot medarbetare, kunder, samhälle och media. Vi ska vara lyhörda för kundernas, medarbetarnas och ägarnas krav och förväntningar. Vi ska ha förmåga och vilja att snabbt förändra oss. Vi ska ställa krav på våra leverantörer och partners och välja de som förstår, respekterar och har förmåga att leverera rätt kvalitet. Vi ska värna om miljön och sätta människors hälsa och säkerhet i centrum. Vår långsiktiga framgång beror på vår förmåga att skapa värden för våra kunder.
Du vet bättre än någon annan vad du vill ha från EKLUNDS Equipment, så berätta för oss. Vad är din EKLUNDS Equipment-idé? Banbrytande eller simpel – vi vill höra den. Dela med dig av dina idéer, berätta vad du tycker om andras idéer och delta i diskussionen. Vi är här och vi är redo att förverkliga idéer. Låt oss komma igång.
Vi hjälper Er! Är Ni intresserad av att bli samarbetspartner och återförsäljare av våra produkter? Behöver Ni hjälp med kreativa idéer och förslag på kampanjer? Vi på EKLUNDS Equipment hjälper Ert företag. Kontakta oss så berättar vi mer. E-mail: retailer@eklundsequipment.se Telefon: +46 (0) 70 572 1127 Fax: +45 (0) 432 200 50
Vår ambition är att erbjuda våra kunder noga utvalda produkter av hög kvalitet. Sortimentet ska utökas ständigt med nyheter. Kundernas förtroende är vår utgångspunkt.